500 g zöldspárga
1 ek napraforgó olaj
1 ek olívaolaj
3 szál menta
0.5 citromból nyert citromlé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A spárgák fás véget levágjuk, a spárgák alsó részét éles késsel vékonyan meghámozzuk, mossuk, majd hosszában kettévágjuk.
Egy serpenyőben a napraforgó olajat felhevítjük, rászórjuk a spárgadarabokat, és közben meg-megkevergetve kb. 7-8 percig sütjük.
A mentaleveleket letépkedjük, apróra vágjuk, a spárgához adjuk, elkeverjük. Levesszük a tűzről, meglocsoljuk a citromlével és az olívaolajjal. Sóval, borssal ízesítjük, és azonnal tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a Kabay Konyha!
Köszönet a receptért Glasernek!
Forrás: nosalty.hu
Önnek, mint visszatérő vásárlónak, szívesen ajánljuk törzsvásárlói státuszunkat. Hűségprogramunk keretében egy rövid regisztrációt követően, Ön kiemelt ügyfélként élhet a Kabay Patika által biztosított szolgáltatásokkal, valamint kedvezményekkel. A kedvezmények nem támogatható gyógyszerekre, étrend-kiegészítő termékekre és egyéb készítményekre érvényesíthetőek. A pontos kedvezményekről és a kedvezményezett termékkörről érdeklődjön munkatársainknál!